Letölthető dokumentumok

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot weboldalunkon keresztül!

KAPCSOLATFELVÉTEL


ZAWGAZ-HELLMANN

A ZAWGAZ-HELLMANN Gömbcsap Gyár 1983 óta tartozik a magas műszaki színvonalú és innovatív, alacsony és magas nyomású elzáró szerelvények gyártói közé. 120 fő feletti létszámmal terveznek és gyártanak Standard és egyedi gömbcsapokat Nyugat-Európa, USA, Kanada , Közel-Kelet , Oroszország és Dél-Kelet Ázsia vezető vállalatai számára.

A ZAWGAZ-HELLMANN gömbcsap alapvető felhasználási területei:

  • olaj- és gáz kitermelő, szállító és feldolgozó ipar
  • petrolkémiai, kőolaj- és ásványipar
  • vegyi ipar
  • vízellátás és egyéb más iparágaknál
  • távhő rendszerek


A gyár integrált professzionális számítógépes rendszerén keresztül vezérli a gyártás alatti munkafolyamatokat, ami szoros együttműködést tesz lehetővé az egyes gyártórészlegek között a tervezéstől a gömbcsap gyártásának utolsó fázisáig.

ZAWGAZ-HELLMANN mint gyártó cég minőségbiztosítási rendszerrel dolgozik, így rendelkezik az ISO 9001 minősítéssel és ezen túlmutatva nemcsak a DIN standardnak hanem az API-6D standardnak megfelelnek gömbcsapjaik. 2001 áprilisa óta a Zawgaz társaság megszerezte az API-6D, No 6D-0378-as gyártási jogot, ami megengedi a gyártott gömbcsapok API monogrammal való ellátást is!

2001 decemberében a francia BUREAU VERITAS Intézet által végzett auditon esett át aminek eredményeként termékeiket az európai CE biztonsági jelzéssel látják el.

A ZAWGAZ-HELLMANN a fent említett minőségi tanúsítványokon felül még ennél is többet kínál vásárlóinak! Külön az általa gyártott gömbcsapokra vonatkozó SZAVATOSSÁGI BIZTOSÍTÁSSAL rendelkezik az ALLIANZ részéről , mely 2 millió USD dollár értékig terjed és a világ összes országában felhasznált ZAWGAZ-HELLMANN gömbcsapra és ezáltal MAGYARORSZÁGON is egyedülálló módon törekszik vevői megelégedettségére.


Direkt-Pólus Kft. © Minden jog fenntartva 2021 • Jogi nyilatkozat | Az oldalt készítette: fiersinformatika.hu