ZETKAMA PILLANGÓSZELEPEK



Az idei évtől nagy mennyiségben tartjuk raktáron a Zetkama standard kivitelű lágytömítéses pillangószelepét, ami tökéletes választás amennyiben jó minőségű, de olcsó pillangószelepet szeretne vásárolni.

A gyártó több mint 50 éves tapasztalattal készít különböző szerelvényeket, köztük a pillangószelepet is, ami ár érték arányban a legjobb választás. Bizonylatolása garanciát ad a jó minőségre, és a piacon hasonló tartalommal bíró pillangószelepekhez képest hosszabb élettartam. A ház gömbgrafitos öntvényből készül 150 mikronos vastagságú EPOXY bevonattal RAL 5002 színben, a szelepszár rozsdamentes acélból, a tányér pedig választhatóan vagy öntött vasból, vagy saválló acélból. A mandzsetta minden esetben EPDM gumiból készül, ami tökéletesen alkalmas, meleg és hideg ipari- és ivóvízre, valamint glikolra (40%-os töménységig) sűrített levegőre, és gyakorlatilag bármilyen semleges folyadékra.

Hőmérsékletben maximálisan 110°C-ot bír, de röviden, szakaszosan elviseli a 120°C-ot is. A maximális nyomás DN 300 méretig 16 bar, felette 10 bar, de természetesen a hőmérséklet emelkedésével ez az érték csökken. A pillangószelep szivárgási fokozatának besorolása a EN-12266-1 szabvány szerint A-osztályba sorolták, amit a EN-10204 3.1 B műbizonylattal igazolnak.

A szelepeket DN 40-től DN 200 méretig, vétlen elzárás ellen védett (lakatolható) kézi karral szerelve áruljuk raktárról, de rendelésre kézi csigahajtóművel, pneumatikus hajtóművel vagy elektromos meghajtóval is kapható. Az utóbbiak esetében mindig kérdezzen minket az aktuális árakról és elérhetőségekről.

További technikai információkért tekintse meg a termék magyar nyelvű adatlapját, az árakat pedig az árlistánk 21-22.oldalon találja, egyedi projekt ajánlatért pedig keresse kollegánkat.



TOVÁBBI CIKKEK

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot weboldalunkon keresztül!

KAPCSOLATFELVÉTEL
Direkt-Pólus Kft. © Minden jog fenntartva 2024 • Jogi nyilatkozat | Az oldalt készítette: fiersinformatika.hu