HAGYOMÁNYOS VS. GONDOZÁSMENTES ELZÁRÓÜgyfeleink gyakran teszik fel a kérdést, mi a különbség illetve van-e akkora különbség technikailag a hagyományos és a gondozásmentes elzárók között, hogy megérje Nekik az árkülönbség. A válasz mindig egyértelműen igen.

A gondozásmentes elzárót beszerelés után akár évek múlva is jásznyi könnyedséggel lehet ki- be zárni, hála az orsó menetet védő savállóacél membrán védelmének, és a zsírzó gombnak.

Amennyiben a vezeték, amibe beépítik a szelepet, erősen szennyezett, illetve évek múltán is biztonsággal szeretnék működtetni a beavatkozó elemet, akkor mindenképpen a gondozásmentes elzárót ajánljuk megvételre, hiszen folyamatos védelem alatt áll az elzáró szelepek Achilles-sarka, a szelepszár és az orsómenet. Ezen a felületen főleg zárt vagy félig nyitott állapotban könnyen lerakódhat a szennyeződés és/vagy a vízkő, ezáltal megnehezítve a szelep működését, ami gyakran azzal jár, hogy egyáltalán, vagy csak nagyon nehezen mindenféle segédeszközzel lehet működésbe hozni azt. A 234.tipusú gondozásmentes szelep pontosan erre kínál megoldást. Az szelepszár körül egy különleges kialakítású „harmonika” szerű saválló lemezből készült membrán védi azt a szennyeződésektől, és a szelepkerék alatt található zsírzó gombán át bejutatott kenő anyag még könnyedebbé teszi a szelep kezelését.

Ezek a szelepek pontosan ugyan olyan anyagminőségekben és nyomásfokozatokban kapható, mint a hagyományos átmeneti elzáró, DN 15 mérettől DN 300 méretig. Aktuális lista árainkat tekintse meg letölthető árlistánkban, a termék további technikai jellemzőiről pedig a szintén letölthető magyar nyelvű katalóguslapunkból tájékozódhat bővebben.

Egyedi és projekt ajánlatért keresse kollegáinkat.

 TOVÁBBI CIKKEK

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot weboldalunkon keresztül!

KAPCSOLATFELVÉTEL
Direkt-Pólus Kft. © Minden jog fenntartva 2021 • Jogi nyilatkozat | Az oldalt készítette: fiersinformatika.hu